طرز تهیه سالاد سزار خانگی با سس خوشمزه!
سالاد سزار از محبوبترین سالادها میباشد. سالادسزار اصالتی ایتالیایی دارد و مثل دیگر غذاهای ایتالیایی در سراسر جهان پر طرفدار میباشد. سالاد سزار هم مانند پاستا، با دستور تهیههای متفاوتی نیز، تهیه میشود. ما در این بخش از ریونا، طرز تهیه سالاد سزار خانگی را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای سالاد سزار
مواد لازم | میزان لازم |
کاهو | 1 بوته |
سینه مرغ | 4 عدد |
نان تست | 2 عدد |
روغن زیتون و سیر | به میزان لازم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان دلخواه |
گوجه گیلاسی | به میزان دلخواه |
نکته: اگر برای تهیه کردن سالاد سزار، از فیلهی مرغ استفاده میکنید، حتماً باید میزان فیله، به تعداد نفرات مورد استفاده قرار گیرد.
مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار
برای تهیه ی سس سالاد سزار نیاز به یکسری مواد اولیه داریم؛ که در جدول زیر آن را به ترتیب ذکر کردیم. مدت زمان آماده سازی و تهیه سس سالاد سزار، حدود 40 دقیقه ممکن است طول بکشد.
مواد لازم | میزان لازم |
پنیر پارمزان رنده شده | 6 قاشق غذا خوری |
سرکه | 3 قاشق غذا خوری یا بیشتر بسته به ذائقه |
سیر | 2 حبه |
سس مایونز | 3 قاشق غذا خوری |
سس خردل | 1 قاشق غذا خوری |
آبلیمو | 1 عدد |
نمک و فلفل سیاه | به میزان دلخواه |
روغن زیتون | 3 قاشق چایخوری |
مراحل طرز تهیه سس سزار
بعد از تهیه مواد و وسایل مورد نیاز برای سس سالاد سزار، اکنون به سراغ طرز تهیه سس سزار میرویم و شما باید این مراحل را، مو به مو اجرا کنید تا یک سس سزار خوشمزه و دلپذیری را برای سالاد خود آماده کنید.
- برای تهیه سس سالاد سزار ابتدا باید سیر را به صورت ریز ریز رنده کرده و در کاسهای که میخواهید سس را در آن تهیه کنید بریزید.
- یک سیر رنده شده را، در سس مایونز اضافه کنید و خوب آن را هم بزنید تا، سس مایونز رقیق بشود.
- سس خردل را نیز به سس مایونز اضافه کنید و هم بزنید.
- ادویهها را، همراه با آب لیمو ترش، به سس اضافه کرده و توجه کنید که، در این مرحله از میزان کمتری از آب لیمو ترش، میتوانید استفاده کنید. زیرا این کار، کاملاً ذائقهای میباشد.
- سرکه بالزامیک را به سس اضافه کنید. شما در این مرحله میتوانید به میزان دلخواه خودتان سرکه بالزامیک اضافه کنید. زیرا برخی از افراد، طعم سرکه بالزامیک را نمیپسندند و ترجیح میدهند تا، میزان کمتری از سرکه استفاده کنند.
- حال نصف میزان پنیر پارمزان را نیز به سس اضافه کنید ، میزان پنیر سلیقه ای است.
طرز تهیه سالاد سزار
بعد از اینکه مواد مورد نیاز را تهیه کردید، حال به سراغ طرز تهیه سالاد سزار خانگی میرویم. شما میبایست تمام این مراحل را پشت سر هم و مرحله به مرحله، و به درستی نیز، انجام داده تا در آخر، یک سالاد سزار خانگی بسیار خوشمزهای را تهیه کنید.
مرحله اول:
برای تهیه سالاد سزار ابتدا فیله مرغ را در (روغن زیتون، نمک و فلفل، 1 حبه سیر رنده شده) خوابانده و ماساژ داده تا مزه دار شود. کنار بگذارید تا کمی مواد به خورد فیله ها رود.
مرحله دوم:
در ظرف کوچکی 1 حبه سیر را با روغن زیتون ترکیب کرده تا مخلوط شوند. در ادامه نان تست را به طور مربع های متوسط برش دهید و با کمک برس نان تست ها را چرب کنید.
مرحله سوم:
سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته سپس نان تست ها را داخل سینی فر بچینید و برای 5 الی 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سوخاری شود. روشهای دیگری برای سوخاری شدن نان وجود دارد که شما، برای این کار از مایکروویو، توستر و یا ماهیتابه میتوانید کمک بگیرید و استفاده کنید.
مرحله چهارم:
فیله مرغ مزه دار شده را با حرارت بالا در تابه سرخ کرده و این نکته را در نظر گرفته که حتما باید شعله گاز حرارت بسیار بالایی داشته باشد تا سینه مرغ به علت از دست دادن آب نیز، سفت نشده باشد. پس از اینکه، فیلهها را سرخ کردید، فیلهها را، به صورت نواری میتوانید، خرد کنید و یا اینکه، به صورت مربعی نیز خرد کنید.
مرحله پنجم:
حتماً سعی شود که از، کاهو پیچی استفاده کنید و اگر، از کاهو معمولی استفاده کردید، بیشتر از مغز کاهو، سعی کنید که استفاده کنید تا کاهو تیره به نظر نرسد. حالا کاهو را به صورت متوسط خرد کنید و آن را خیس کنید تا تمیز شود. بعد از اینکه کاهو حسابی تمیز شد، آن را آبکشی کنید و اجازه دهید تا، آب کاهو نیز، خشک بشود.
مرحله ششم:
کاهو را درون ظرفی که می خواهید سالاد را در آن سرو کنید بریزید سپس نان سوخاری را به آن اضافه نمایید.
مرحله هفتم:
مرغ خرد شده را به همراه گوجه گیلاسی روی سالاد سزار قرار دهید. همچنین شما نصف فیله مرغ را، با کاهو میتوانید ترکیب کنید و نصف دیگر آن را، بر روی سالاد سزار نیز، تزیین کنید.
مرحله هشتم:
سس سالاد سزار را، برروی سالاد بریزید و در ادامه، نصف پنیر پارمزان را، برروی سالاد بریزید و سالاد را سرو کنید. میزان پنیر پارمزان و سرکه بالزامیکی که، در این مرحله به کار میبرید، به سلیقه شما بستگی دارد.
نکات مهم در هنگام درست کردن سالاد سزار
زمانی که شما در حال درست کردن سالاد سزار هستید، بهتر است بعد از آموزش طرز تهیه سالاد سزار خانگی به یکسری نکات توجه کنید تا، یک سالاد سزار خوشمزه و مُقَوی بتوانید درست کنید. در ادامه به نکات مهمی در هنگام طرز تهیه سالاد سزار خانگی گفته می شود که بهتر است به آن توجه کنید:
- برای تهیه سس سالاد سزار از سس هزار جزیره نیز میتوانید استفاده کنید زیرا طعم خوبی خواهد داد.
- شما میتوانید به جای سیر تازه از پودر سیر استفاده نمایید.
- خیار و هویج ترکیب رنگی سالاد سزار را تغییر میدهد و نباید از آنها استفاده نمود.
- روی نان های تست خرد شده سس نریزید زیرا باعث نرم شدن تکه های نان شده و تردی نان از بین می رود.
- کاهو پیچ یا کاهوی رسمی مناسب ترینکاهو برای سالاد سزار است و باید آن ها را درشت تر خرد کنید.
- سالاد را با دست خود، به آرامی مخلوط کنید،سپس در پایان کار پنیر پارمسان رنده شده را، برروی آن بریزید.
- بسیاری از افراد، سرکه بالزامیک را جداگانه بر روی سالاد میریزند، این کار کاملاً سلیقهای میباشد.
- با توجه به ذائقه خودتان میتوانید افزودنی های مناسب را به آن اضافه نمایید.
جمع بندی
امروزه سالاد سزار با طعم فوقالعادهای که همراه خود دارد، محبوبیت بسیار بالایی در میان افراد دارد. اما اینکه چگونه در خانه، میتوانیم یک سالاد سزار خوشمزهای را درست کرد؟ در این مقاله، به این سوال پاسخ دادیم و طرز تهیه سالاد سزار خانگی را، مرحله به مرحله آموزش دادیم. همچنین نکات مهمی را خاطر نشان کردیم تا، با دانستن این نکات، شما بتوانید به راحتی، یک سالاد سزار خانگی خوشمزه و متفاوتی را درست کنید.